Het leveren en monteren van scheepsglas, plakglas, aluminium ramen, deuren en cabineglas op locatie door heel Europa

Mobiele glasservice voor scheepsbeglazing en industriële beglazing

Het leveren en monteren van scheepsglas, plakglas, aluminium ramen, deuren en cabineglas op locatie door heel Europa

Mobiele glasservice voor scheepsbeglazing en industriële beglazing

Scheepvaart

Scheepvaart

Scheepsbeglazing is een van de specialiteiten van Glass ‘n fit bv, en enige in zijn soort. Wij hebben de kracht en de flexibiliteit om glas te leveren en te monteren waar en wanneer u dat wilt. Scheepsbeglazing zijn te onderscheiden in drie hoofdgroepen.

Glas in aluminium ramen

Alle denkbare soorten en vormen gemonteerd in aluminium ramen voor zien van scheepsglas volgens de vastgestelde normen. Vaste ramen, schuiframen en zakramen zijn leverbaar in een goede kwaliteit en strakke levertijd.

Scheepsglas

Glas los geleverd of gemonteerd in verschillende toepassing binnen de scheepsreparatie en nieuwbouw. Isolatieglas voor stuurhuizen, scheepsglas in rubber en pees in alle dikte en uitvoeringen. Wij adviseren u graag over de producten.

Glas verlijmd (structurele scheepsbeglazing)

In de scheepsbouw is kit en lijm niet meer weg te denken, Glass ’n fit is een van de weinige bedrijven die zich volledig heeft gespecialiseerd in het verlijmen van glas in verschillende uitvoeringen, met volledige garantie en certificering. Dit geldt zowel voor enkelglas, isolatieglas en verwarmd glas. Natuurlijk zijn er ook binnen het verlijmen van glas beperkingen, wij kunnen u informeren welke voor u van toepassing zijn op het door u te bouwen schip. Een combinatie van glas en aluminium zijn ook mogelijk. Glas verlijmen geeft een modern en strak effect en is uitermate geschikt voor de commerciële scheepsvaart, jachtbouw en stuurhuizen(hutten). Geef uw vaartuig een futuristisch uiterlijk en wil u zich onderscheiden dan is structurele beglazing een pre!!! Niet alleen uiterlijk is belangrijk, functionaliteit is ook zeer belangrijk, voordelen zijn o.a. optimaal gebruik van zicht, minder gewicht en glas kan deel uitmaken van de constructie. Glass ’n fit heeft vele referenties in verschillende scheepsbranches.

 

Glass 'n fit logo
Glass 'n fit

Copyright © 2024 Glass 'n fit | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl