Glass 'n Fit: Uw Partner voor scheepsbeglazing

Glass 'n Fit bv
Neherstraat 4-8
3125 BV Schiedam

T: 010-437 75 88
F: 010-437 76 92
E: info@glass-n-fit.nl

Ons zusterbedrijf Autoglas Schiedam

Ons zusterbedrijf  Autodaken SchiedamScheepvaart

Scheepsbeglazing is een van de specialiteiten van Glass ‘n Fit bv, en enige in zijn soort. Wij hebben de kracht en de flexibiliteit om glas te leveren en te monteren waar en wanneer u dat wilt. Scheepsbeglazing zijn te onderscheiden in drie hoofdgroepen.

Glas in Aluminium ramen

Alle denkbare soorten en vormen gemonteerd in Aluminium ramen voor zien van Scheepsglas volgens de vastgestelde normen. Vaste ramen, Schuiframen en Zakramen zijn leverbaar in een goede kwaliteit en strakke levertijd.

Scheepsglas

Glas los geleverd of gemonteerd in verschillende toepassing binnen de scheepsreparatie en nieuwbouw. Isolatieglas voor Stuurhuizen, Scheepsglas in Rubber en Pees in alle dikte en uitvoeringen. Wij adviseren u graag over de produkten.

Glas verlijmd (structurele scheepsbeglazing)

In de scheepsbouw is kit en lijm niet meer weg te denken, Glass ’n Fit is een van de weinige bedrijven die zich volledig heeft gespecialiseerd in het verlijmen van glas in verschillende uitvoeringen, met volledige garantie en certificering. Dit geldt zowel voor enkelglas, isolatieglas en verwarmd glas. Natuurlijk zijn er ook binnen het verlijmen van glas beperkingen, wij kunnen u informeren welke voor u van toepassing zijn op het door u te bouwen schip. Een combinatie van Glas en Aluminium zijn ook mogelijk. Glas verlijmen geeft een modern en strak effect en is uitermate geschikt voor de commerciële scheepsvaart, jachtbouw en stuurhuizen(hutten). Geef uw vaartuig een futuristisch uiterlijk en wil u zich onderscheiden dan is structurele beglazing een pre!!! Niet alleen uiterlijk is belangrijk, functionaliteit is ook zeer belangrijk, voordelen zijn o.a. optimaal gebruik van zicht, minder gewicht en glas kan deel uitmaken van de constructie. Glass ’n Fit heeft vele referenties in verschillende scheepsbranches.

 

Van “Begin tot Eind”

Wij bieden u de mogelijkheid om de totale glaspost van een schip of boot onder te brengen bij één bedrijf. Van adviseren-inmeten-leveren-monteren

GLASS ’N FIT GOES………………. GERMANY!!!

Glass ‘n Fit doet al langere tijd zaken in Duitsland en vanaf 1 januari 2009 hebben wij voor onze Duitse markt een vakkundig aanspreekpunt voor onze Duitse “Kunden”, de heer Sebastian Pielot
Onze aanspreekpunt voor de Duitse markt

 

WWW.SCHIFFSVERGLASUNG.DE
WWW.GLASS-N-FIT.DE
    
A